Träningskväll med ”Jesse” Westerlund i Timrå. del 1

INSERT IMAGE 283-image-1 HERE

(Jag på väg över en timråstock…)

Ikväll har jag varit i Timrå och tränat på att köra på sten, samt köra över timmerstockar som för min del kändes höga… Vi tränades av Jesse Westerlund från Njurunda, som är en oerhört duktig Honda åkare, normalt körandes i både SM och VM. Vi hann även med att träna på teknik i stenbackar, samt att hålla en bra fart över ”whoppies”. Jag tyckte att det var en givande kväll, tyvärr så markstuderade jag backen lite för många gånger bara…

Min sambo som för dagen var mutad med ett Ikea besök tog lite bilder från denna kväll, dessa finns i vårt galleri på sid 2.(Timra står det) Dock så är de flesta nog på mig själv, men några andra finns det. Ikea besöket var förresten ett rekord bara det, under en timme vad sägs!!

Från Övik/ÖMK så var vi tre stycken åkare ikväll. Jag och Johan Malm fastnade på bilderna, Patrik Tjärnström var i vanlig ordning för snabb för att fastna på bild….

INSERT IMAGE 283-image-2 HERE

(Jag igen…)
INSERT IMAGE 283-image-3 HERE

(Av någon anledning sitter jag ner och åker här…man skäms ju för detta!)
INSERT IMAGE 283-image-4 HERE

INSERT IMAGE 283-image-5 HERE

INSERT IMAGE 283-image-6 HERE

INSERT IMAGE 283-image-7 HERE

INSERT IMAGE 283-image-8 HERE

INSERT IMAGE 283-image-9 HERE

INSERT IMAGE 283-image-10 HERE

INSERT IMAGE 283-image-11 HERE

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *