Semester fortfarande och lite träning.

INSERT IMAGE 283-image-1 HERE

(Fick denna bild av Johan idag, man kan förstå att han var trött…)

Hej.

Går nu in på min sista semestervecka, lite tungt känns det men jag har fler i höst. Det har blivit dåligt med träning sedan Stångebroslaget, endast kört hoj 1 gång! Jobbat några timmar i skogen har man hunnit med också, vilket kanske får ses som träning? Var och åkte cross med Andreas Lundström i Torsdags, tyvärr så gjorde han illa sig, och var rätt nära en operation av tåleden, men slapp i sista stund detta. Justerad som han är, så siktar han på att köra vidare inom kort med nya crosstövlar! Han är nog den som åkte mest cross i sommar av oss BGP killar, så köpet av Ktm 144SX-en var ju helt rätt!

Närmaste planerna är att cykla idag och imorgon, och köra hoj på tisdag. Som det känns nu så satsar jag mest på cykel då det sliter mindre på mina ljumskar(fortfarande ont), 26Juli skall vi till Lycksele för Norrcupen, och helgen efter så väljer jag på Timrå eller Luleå. Dock mest sugen på Timrå som har en fin bana, sen gör det ju inte ont att det är nära dit, och Sambon kan få åka till Ikea i samma sväng… Resultatet i Lycksele får avgöra om det blir Norrcup eller Mittendurocup den 2Augusti.

Familjen Westman, har just nu semester och slappar,tränar,bygger mm. Dagliga rapporter med diverse mms kommer hela tiden in, och jag vet att de tränar mycket whoopies just nu.(nybyggda)

Bilden på mig är från träningen i tisdags, notera att jag har helt nya Sinisalo Blaze kläder, samt en helt ny Acerbics komposit hjälm….. Jag blev dock inte snabbare….

/Staffan

INSERT IMAGE 283-image-2 HERE

(Jag tränar på stora Whoopies, Henrik Lundström har tagit alla bilder denna dag)
INSERT IMAGE 283-image-3 HERE

(Andreas en stund efter sin vurpa….)
INSERT IMAGE 283-image-4 HERE

INSERT IMAGE 283-image-5 HERE

INSERT IMAGE 283-image-6 HERE

INSERT IMAGE 283-image-7 HERE

INSERT IMAGE 283-image-8 HERE

INSERT IMAGE 283-image-9 HERE

INSERT IMAGE 283-image-10 HERE

INSERT IMAGE 283-image-11 HERE

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *