Mot SM i Hässleholm

Våren är här och med den även premiären av Enduro SM. Under april har vi måsta åka ganska långt söderut för att grabbarna ska få några timmars barmarksköring innan premiären.

 

Marcus tränar gräsprov i Tibro. Nu era får han bara träna sitt knä.1:a april var det läger i Tibro med självaste Mästarnas Mästare Anders Eriksson. På lördagen körde vi på Tibro motorstadium där det tränades på sand med stora stalp. Träningen varierades mellan endurospår och gräsprov. På söndagen blev det körning i Karlsborg, där det var vanli svensk enduro med mycket sten och rötter.

Johan tillsammans med Anders Eriksson.m

Sen följde en helg i Söderhamn med träning för Johan oc Marcus. Fokus på söndagen var injustering av fjädring och inställning av ”hänget”. Efter lunchen tog Marcus hojen och körde en sväng i skogen och fastnade med foten på en rot. När han kom tillbaka till depån hade han jätteont och stora förbandslådan togs fram för att lägga ett kylförband. På kvällen blev det 4 timmar på akuten där det till slut konstaterades att inget var brutet men däremot ett led eller korsband kunde vara av.  Nu inväntar vi svar från magnetröntgen.

 

Ytterligare en helg i Söderhamn har vi hunnit med men antalet timmar på barmarksköring för oss nordbor innan SM:et är nog räknat på en hand.

Nu är vi i allafall på väg söderut. Mats, Marcus och jag har nu 104 mil framför oss innan vi sammanstrålar med Johan och Nathalie, som flyger ner, i morgon förmiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *