JMS 2015Teamet består av Marcus, Johan och Mats Westman, Staffan Näsholm, Johan Malm, Robin Eriksson, Martin Jonsson och Pär Karlsson.

Marcus Westman 15 år är en av huvudförarna i teamet och han satsar för fullt på enduron, USM är hans stora mål 2016 men kommer även att köra en del SM-tävlingar samt Mittenudrotävlingar. Grym talang och träningsvilja stämmer in på han. Han åker en KTM 125 EXC tvåtakt.

Johan Westman 24 år

 

Mats Westman kör en KTM 200 Exc från 2012. Sin vana trogen så är det Friskis och Svettis och skidor som dominerar träningen, samt även lite snöspår med mc. Envis och uthållig passar bra in på Mats. 2016  blir ett rehabiliteringsår då både knän och höfter börjar bli utslitna och behöver bli utbytta.

Staffan Näsholm åker Gas Gas 250 Sixdays från 2012 och satsar i år som vanligt på GGN, samt mittendurocupen i 40+ klassen. Träningen består av Skidor samt cykling med Racer.

Johan Malm

Robin Eriksson

Martin Jonsson

Pär Karlsson

 

Gemensamt för oss alla är vi har ett intresse att hela tiden utvecklas, sen gör det ju inget att vi är dåliga förlorare hela bunten….