Första deltävlingen i Mittendurocupen avklarad.

INSERT IMAGE 283-image-1 HERE

I går Lördag, så var Johan Westman och Staffan Näsholm från teamet och tävlade i den första deltävlingen i Mittendurocupen i Njurunda. (Sundsvall) Vädret var väldigt skiftande, ena minuten så regnade det, och nästa så var det strålande sol. Johan slapp det mesta av regnet, då hans klass körde sin start på morgonen.

I sin klass 85cc, så var det 9st som startade, och de körde en slinga som tog ca 10-12min per varv. Som vanligt så gäller det att köra på kortast tid på de 5 varven som de skulle åka. Johan körde mycket bra och var endast 14sekunder från en andra placering, så den goda formen håller i sig.Roligt även att hans kompis Sebastian Sjöström var med i samma klass, och han slutade på en fin sjunde plats.

Totala körtiden i denna klass var strax under en timme.

I klass bredd, så ställde Staffan Näsholm upp, och deras start var kl 13.00. Vid denna tidpunkt hade det börjat regna, så det blev en ganska ”hal” körning för dem. Det var 37st startande i denna klass, och de körde 2st special sträckor. Man körde dessa 3ggr+ ett extra varv på sträcka 1. Total körtid ca 1tim 40 min.Staffan var nöjd med sin sjunde plats, trots lite för många misstag. Stort tack till den funktionär som hjälpte till att lyfta loss hojen då den satt fast med båda hjulen…

Positivt för ÖMK var att det var hela fem debutanter i lite olika klasser, bla en fin pallpacering för Martin Harahiltunen i klass 125U, samt en andra plats för Stefan Aspholm på Näsholms gamla hoj i klass motion… I denna klass blev Kent Häggström trea.

För mer info om Mittendurocupen, se http://www.mittenduro.com

/JMS

INSERT IMAGE 283-image-2 HERE

INSERT IMAGE 283-image-3 HERE

INSERT IMAGE 283-image-4 HERE

INSERT IMAGE 283-image-5 HERE

INSERT IMAGE 283-image-6 HERE

INSERT IMAGE 283-image-7 HERE

INSERT IMAGE 283-image-8 HERE

INSERT IMAGE 283-image-9 HERE

INSERT IMAGE 283-image-10 HERE

INSERT IMAGE 283-image-11 HERE

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *