BGP Träning ikväll! del1

INSERT IMAGE 283-image-1 HERE

(Delar av det vältränade gäng som tränade ikväll….)

Hej på er.

Ikväll har vi varit och tränat på BGP,och vi var ganska många som åkte där. Slingan var som vanligt i ett kanonskick, med fina hopp mm Jag har ju lovat en del att skriva om deras dags form, så här kommer ris och ros…:D

Vi börjar med hemmaåkaren Henrik, snabb som vanligt, flyger enormt högt och långt, se bilderna…. Nu har han kanske till och med fått till fjädringen…Stigande form!

Martin, alias ”snabbe ville”, 290kubik fyrtakt med högt ljud… Körde på fint, och hoppade en hel del, kommer nog igång att åka nu med hojen i ordning, nyss fyllda 30 dessutom. Klart stigande form!

Håkan, inne på sin andra timme på crossen nu i år! Välputsade grejor som vanligt, hoppar lågt och kör säkert! Sågs simma i leran dock en stund, men inget allvarligt. Klart stigande form!

Reine ”storstad”, 2snabba varv i kväll,sen vurpa på min 2taktare! Osäker formkurva, ej tränat sedan Juli 2007…

Stefan ”kocken”, kör med mycket kubik och dåliga däck just nu, dock klart pluss för fin fjädring.Är nog starkare än de flesta, och åkte på i ett bra tempo. Stigande formkurva!

Kent med sköra revben, sågs hoppa en del, och körde säkert efter spåret! Mycket fin hoj enligt min mening, bra fjädring, fina bromsar, dock lite feldrevad för mig… Har nu kunnat börja köra igen efter en del efterhängsna skador, bör absolut ha en stigande kurva!

Andreas, åkte på en lånad XR 600 ikväll. Nya däck för kvällen, helsponsrade dessutom av skribenten… Fräste på bra med hojen, som dock hade tragisk bakfjädring. Verkade trivas på hojen ändock, bara han slipper motorstopp…. Form kurva osäker dock!

Avslutningsvis mig själv, tuffade runt på tvåtaktaren i lagom tempo och sökte lite spår… Kändes ganska så bra ikväll annars, dock gjorde man en riktig fellandning i ett stort hopp, givetvis så såg ju alla på. Fick i ett friläge på Stefans hoj, och landade i motlut 🙁 Känner mig lite mör just nu, men det går nog över snart igen. Fick dock provköra för första gången ikväll med Leat Brace nackskydd, vilket kändes kanon! Provkörde både Kents 450Exc-08, och Stefans 525exc-06 ikväll, och båda hade bättre fjädring än jag! Dock var det lite svårt att komma in i fyrtaktsåkningen, men hojarna var kanonfina. Gillar dock 450-en bättre, skulle bara fått haft annan drevning för min körning. Måste nog ta och kolla upp fjädringen på min nu, det skiljer ju 31,4kg på mig nu, och då den ställdes in i vintras….

Bilderna är tagen av Reine och mig.

/Staffan

INSERT IMAGE 283-image-2 HERE

(Martin på sin KXF 290-04)
INSERT IMAGE 283-image-3 HERE

(Andreas på XR 600)
INSERT IMAGE 283-image-4 HERE

INSERT IMAGE 283-image-5 HERE

INSERT IMAGE 283-image-6 HERE

INSERT IMAGE 283-image-7 HERE

INSERT IMAGE 283-image-8 HERE

INSERT IMAGE 283-image-9 HERE

INSERT IMAGE 283-image-10 HERE

INSERT IMAGE 283-image-11 HERE

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *